Hírek, érdekességek, akciók: minden, ami Korzó!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj az izgalmas történésekről! Számos akcióval, kuponnapokkal, nyereményjátékokkal és sok-sok újdonsággal várunk!

Adataid elküldésével kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott e-mail címre a Korzó Bevásárlóközpont marketing tartalmú levelet, akciókról, újdonságokról és programokról tájékoztatót küldjön.

A megadott adatokat (név és e-mail cím) a Korzó Bevásárlóközpont üzemeltetője (SES Magyarország Kft., 2060, Bicske, SPAR út 0326/1 hrsz.) az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a GDPR (2016/679 EU adatvédelmi rendelet) betartásával kezeli, csak hírlevél küldésének céljára használja fel. Nyilvántartási szám: NAIH-88160/2015

16. életévet be nem töltött kiskorúak regisztrációja esetén a Korzó Bevásárlóközpont nem vállal felelősséget azért ha nem a szülő vagy gondviselő hozzájárulásával történt a regisztráció.

Kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót itt elolvastam, annak tartalmát megismertem, megértettem és tudomásul vettem, a lent megadott adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.