Kedves Látogatóink!

A 168/2020.(IV.30.) Kormány rendelet a kijárási korlátozásokat Magyarország területén - kivéve Budapest és Pest megye - feloldja, tehát a Korzó Bevásárlóközpont üzletei 2020. május 4. napjától (hétfőtől) az alábbiak szerint működhetnek:

  • Mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani.
  • Mindenki köteles üzletben történő vásárlás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni.
  • Saját és családja érdekében a 65. életévét betöltött személy az élelmiszerüzletet, drogériát, gyógyszertárat, gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletet 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben látogathatja.


A vendéglátó üzletek működésére a 207/2020.(V.15.) Kormány rendelet 2020. május 18. napjától további enyhítéseket vezetett be: A vendéglátó üzlet belterében, így különösen az étteremben, a kávézóban is megengedett a vendégek ott tartózkodása és helyben történő fogyasztása! Természetesen a korábbi szabályok továbbra is érvényesek: várakozás közben 1,5 m megtartása és a bankkártyás fizetés ajánlott.


Vigyázzunk egymásra!