Korzó köszöntő

Mindennap találkozunk

A Korzó Bevásárlóközpont 4 szinten, közel 50 üzlettel, 2 szintes 640 férőhelyes mélygarázzsal, színes programokkal, sokrétű árukínálattal és szolgáltatásokkal várja látogatóit. Divatüzletek, könyvesbolt, illatszer, élelmiszerüzlet és elektronikai üzletek várják a vásárlókat. Az itt tartózkodást éttermek teszik teljesebbé.

Szolgáltatások

A szolgáltatók széles skálája található meg a bevásárlóközpontban, mint a Telekom, a Vodafone+UPC Ügyfélszolgálat, DIGI, MVM Ügyfélkapcsolati Kft., E-on Ügyfélszolgálat, CSL Plazma és az Erste Bank.

A KORZÓ mélygarázsában 640 parkolóhelyet, felvonókat, mozgólépcsőket, pelenkázó helyiséget, nyilvános telefonokat és illemhelyeket biztosít látogatói számára, az ügyintézést bank automaták továbbá információs szolgálat segíti. Az épületegyüttes akadálymentes a mozgáskorlátozottak számára. 6 személylift, mozgólépcsők és széles közlekedők segítik és teszik kényelmesebbé a közlekedést.

Megközelíthetőség - könnyen elérhető

A KORZÓ Bevásárlóközpontot a Vay Ádám körút felől mind gépjárművel, mind tömegközlekedési eszközzel és a városközpont felől a Dózsa György úton gyalogosan is könnyű elérni.

A beruházásról és az elhelyezkedésről

A beruházás a város történelmi központjában helyezkedik el a Megyeháza, Városháza, Megyei Művelődési Központ szomszédságában. Az egybefüggő területet valaha a Dózsa György út osztotta két térre, melynek nyugati része a Jókai tér, keleti része pedig a Nagy Imre tér. A projekt célja a két tér egyidejű beépítése volt. A beépítés koncepciója szerint a területen kialakuló két épülettömb egy többszintes nagyvonalú híddal van összekötve. Az így kialakuló építészeti forma egy impozáns, igényes anyagokból megépített épületegyüttest hozott létre. A kényelmes parkolás biztosítása érdekében a bevásárlóközpont alatt 2 szintes mélygarázs került kialakításra. A fejlesztő a bevásárlóközponttól a római katolikus templomig, a Tér-Team Kft. által megálmodott szökőkúttal és díszkivilágítással ellátott világszínvonalú sétálóutcát alakított ki. A projekt fejlesztője a tervezéssel Bán Ferenc Kossuth és Ybl díjas építész nevéhez köthető "A Studio '90" építész irodát bízta meg.

Főbb adatok:

Tulajdonos: CA-Zeta Ingatlanhasznosító Kft.
Üzemeltető: SES Magyarország Kft.
Tervező: A Stúdió ’90 Kft.
Kivitelező: Strabag Rt.
Nyitás:  2008. április 15.
Bérbeadható terület: 19.000 m2
Üzletek száma: 73
Látogatók heti száma: 84.000