Mélygarázs

Vásároljon üzleteinkben legalább 10 000 Ft értékben és megajándékozzuk 3 óra ingyenes parkolással. A blokkok akár össze is vonhatóak. Nincs más dolga, mint üzleteinkben a parkolás napján kapott nyugtát az információs pultnál érvényesíteni.

Korzó Bérletakció
Parkoljon éves kedvezményeinkkel a város szívében!

Havi bérlet (általános): 12 700 Ft/hó

Kedvezményes díjszabású éves bérletek:

Éves bérlet: 139 700 Ft
Kedvezmény értéke: 12 700 Ft, éves bérlet vásárlása esetén 11 hónapos díj fizetendő.

Flotta kedvezmény: 120 000 Ft/év/bérlet
A mélygarázs nyitva tartása: 0-24 óráig.
Kedvezmény értéke: 32 400 Ft/bérlet, az akció 2012 január 2-től visszavonásig érvényes, legalább 5 db éves bérlet vásárlása esetén.

A mélygarázs nyitva tartása: 0-24 óráig.

Az autóval érkező látogatóinkat 640 férőhelyes, 2 szintes mélygarázzsal várjuk.

A mélygarázsban az első óra parkolás 300 Ft, a második óra ingyenes, utána minden megkezdett óra 350 Ft. Hétvégén és ünnepnapokon a parkolás ingyenes. A belvárosban egyedülálló módon, havi bérlet váltására is van lehetőség,

A Korzó mélygarázsának aktuális parkolási szabályzata és díjszabása részletesen itt olvasható.

Mélygarázsunkban Skidata, rendszámfelismerő parkoló rendszer működik.

A mélygarázsba történő behajtáskor, a parkolókártya kézhezvétele után, a parkolási szabályzatnak megfelelően hagyhatják autójukat a parkolóban. A parkolókártyát kihajtás előtt kell érvényesíteni a liftelőterekben található Fizető automaták egyikénél, ezzel lehet elhagyni a mélygarázst.

Bérlet vásárlására és számla kérésére a „A” épület földszintjén található Információ és parkoló Irodánál van lehetőség. A parkoló iroda nyitva tartása: H-P: 8-20 óráig, Sz: 9-20 óráig, V: 10-18 óráig.

Biciklitároló

Bringaparkoló a Korzó főbejárata előtt.

Mostantól a kerékpárját is mindig biztonságban tudhatja, hiszen a Korzó két épületének főbejárata előtt elhelyezett kerékpártárolókban összesen 40 kétkerekű számára biztosítunk kényelmes és könnyen megközelíthető parkolási lehetőséget.